Expositie KunstLokaal Mook

Ontdek een boomstronk verwerkt in een bronzen beeld van Jacqueline Pulles. Ervaar het enthousiasme en de kleuren die ervanaf spatten bij de schilderijen van Patricia Heijmen.  Het is allemaal net FF anders dan verwacht.
Elke zondag in november – KunstLokaalMook, Stichting Jacques van Mourik – Rijksweg 86  Mook – 11.00 – 16.00 uur 

De natuur en in het bijzonder de Mookerheide is voor beide kunstenaars een grote inspiratiebron en dat is ook wat hen verbindt in deze expositie. Beiden rennen regelmatig in de mooie omgeving rondom Nijmegen en omstreken en nemen dan al de indrukken -en in het geval van Jacqueline zelfs materiaal-  mee naar het atelier en geven er in hun werk een net iets andere draai aan. Net  FF anders dus!

Patricia exposeert met haar landschapsschilderijen uit de omgeving Mook, Molenhoek, Nijmegen. Ook toont zij werk van andere plaatsen waar ze is geweest, vooral haar IJslandschilderijen zijn bijzonder.

Jacqueline toont haar beelden van brons en keramiek. Haar schalen zijn vervaardigd van materialen die verwarring oproepen en dus ook hier is het weer net FF anders. 

Wees welkom en kom genieten van hun werk! 

Patricia is de hele dag aanwezig op zo 21 en zo 28 november op zo 8 november is zij er ‘s middags na 14:00 uur, op zo 14 november is onzeker of ze kan komen.
Jacqueline is de hele dag aanwezig op zo 7, 14 november. Op de andere dagen is zij er in elk geval ‘middags na 14:00 uur.

Er is ook een prijsvraag! Je kunt een schilderijtje (Snellejelle) winnen klik hier voor meer info.