Algemene Voorwaarden

1. Toepasbaarheid
1.1 De website patriciaheijmen.nl staat onder beheer van E-way Interactief, Kamer van Koophandel 30113945. Zij is gevestigd te Paterserf 30A 6584GB Molenhoek en stelt personen via haar website de werken van Patricia Heijmen te bekijken en bestellen (via de webshop).

1.3 E-way Interactief (Patricia Heijmen) heeft het recht deze Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen. Voor reeds afgesloten overeenkomsten blijven de voorwaarden van kracht die ten tijde van het sluiten van de overeenkomst geldig waren.

2. Totstandkoming overeenkomst
2.1 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat er een bestelling/opdracht is geplaatst via de website van patriciaheijmen.nl door het volledig en correct invullen van het bestelformulier.
2.2  Tevens is er kennis vernomen van de Algemene voorwaarden voordat de bestelling is geplaatst en verzonden.

3. Prijs, Betaling, kosten.
3.1 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten.
3.2 Betaling
Je kunt in de webshop patriciaheijmen.nl betalen door middel van:
– Ideal en Pay Pal. Dit doe je door in de webshop de gegevens in te vullen , je volgt verder de stappen op het scherm in de webwinkel.
– Contant bij afhalen
3.3 Als je niet tijdig, volledig betaald, heeft Patricia Heijmen het recht de betreffende overeenkomst en eventuele daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.

4. Levering en/of afhalen
4.1 Op de kunstwerken en kunstartikelen rust een eigendomsvoorbehoud tot het moment dat de bestelling volledig betaald is.
4.2 Patricia Heijmen streeft ernaar jouw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Bij in opdracht geplaatste bestellingen wordt in onderling overleg een leveringsdata afgesproken.
4.5 Patricia Heijmen verpakt alle kunstwerken en artikelen zorgvuldig voor verzending en gebruikt hiervoor zoveel mogelijk gebruikte materialen.
4.6 Je kunt ook een afspraak maken om het kunstartikel op te halen in het atelier. Je hebt dan de keuze om contant te betalen. Tevens kun je de werken in het echt zien  en maak je kennis met Patricia Heijmen.
4.7 Schilderijen
De schilderijen worden geleverd met of zonder lijst (staat omschreven in webwinkel). De schilderijen worden per post per pakket verzonden.

5. Niet goed – Geld terug
5.1 Mocht je spijt hebben van jouw aankoop om wat voor reden dan ook dan kun je het artikel binnen 14 dagen retourneren. Houdt er rekening mee dat de kleuren van de schilderijen en ansichtkaarten iets kunnen afwijken van het afgebeelde artikel op de website.
5.2 Mits het artikel in de originele staat is, kan het pakket worden geretourneerd. Het artikel dient zorgvuldig ingepakt te worden en voldoende gefrankeerd. Nadat het geretourneerde pakket in goede staat bij mij is aangekomen wordt het aankoopbedrag  binnen 14 dagen teruggestort.

6. Aansprakelijkheid
6.1 Aan alle verstrekte informatie zoals tekst en beeldmateriaal,  is veel zorg besteed. Patricia Heijmen zal geen aansprakelijkheid aanvaarden voor mogelijke onjuistheden en onvolledigheden.

7. Privacybeleid
7.1  Op deze overeenkomst en algemene voorwaarden is tevens de privacyverklaring van patriciaheijmen.nl van toepassing. Patricia Heijmen zal de door jou verschafte gegevens slechts opslaan en aanwenden ten behoeve van de uitvoering van de overeenkomst.

8. Eigendom en copyright
8.1 Alle ontwerpen, kunst, tekst en beeldmateriaal zijn het eigendom en copyright van Patricia Heijmen
Niets uit deze website, tekst en afbeeldingen mag dan ook gebruikt, vermenigvuldigd of opgeslagen worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Patricia Heijmen.

9. Ontevreden/Klachten?
Indien je ontevreden bent over een kunstartikel of je hebt klachten meldt dit zo spoedig mogelijk schriftelijk of per email.

Patricia Heijmen, E-way Interactief
Paterserf 30A 6584GB Molenhoek
KvK: 30113945
post@patriciaheijmen.nl
06-38659115

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 11-05-2020.