Privacybeleid


Patriciaheijmen.nl, ofwel ik, Patricia Heijmen, respecteer de privacy van alle gebruikers van mijn website patriciaheijmen.nl en draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik jouw gegevens alleen om de bestellingen te kunnen verwerken of om antwoord te kunnen geven op jouw vragen.
Mogelijk zal ik je gegevens nog gebruiken voor het sturen van een bijvoorbeeld een bedankje, of een kerst/nieuwjaarskaart.
Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om jouw bestelling te kunnen uit voeren.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties (bijv. betaling via IDEAL) welke de website gebruikt ten behoeve van de webwinkel, of met Post.nl voor het versturen van een bestelling.

Bewaren gegevens
Jouw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij ik op grond van een wettelijke regeling (bijv. belastingen) jouw gegevens langer moeten bewaren.

Keuzes voor persoonsgegevens
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij mij vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door mij een e-mail te sturen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij mij vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Cookies
Deze website maakt alleen gebruik van functionele en analytische cookies (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst). Dit zijn cookies die een website beter laten werken en hebben geen of weinig inbreuk op de privacy.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring.

Vragen en feedback
Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je  contact met mij opnemen:

Patriciaheijmen.nl
Paterserf 30A
6584GB Molenhoek
post@patriciaheijmen.nl
06 38659115

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 11-05-2020.
Download als pdf.